På svenska     In English     Sanasto     Yhteystiedot     Palaute  
  Etusivu     Yhdistys     Jätehuolto     Energiahyödyntäminen     Lainsäädäntö     Tutkimus     Tapahtumat     Jäsensivut  
 
 Uutiset
28.02.2017 tiedotteet
Hallitus tekemässä uudet ”carunat”? Kuntalaiset ja pienyrittäjät unohtumassa uudesta jätelaista
28.02.2017 ajankohtaista
Jätevoimalan kuonasta pihalaattoja ja betonielementtejä
24.02.2017 ajankohtaista
Pirkanmaalla hyödynnetään yli 98 prosenttia jätteistä
23.02.2017 ajankohtaista
Pirkanmaan Jätehuollolle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit
09.02.2017 ajankohtaista
Jätemaksut pysyneet asukkaan kannalta suotuisina
Katso kaikki...
 
 Jätelaitoksilta
28.08.2017: Lakeuden Etappi Oy
Lakeuden Etappi ja Lankava Oy kierrätysyhteistyöhön
17.05.2017: Lakeuden Etappi Oy
Huonekalujen ja öljyn maksuton kierrätystempaus jäteasemilla
Katso kaikki...
 

Muut JLY:n sivustot
» Kierrätys.info
» Jäteinfo
» Vaarallinenjäte.fi
» Ekotehokkuusneuvonta
 
Riihimäen kaupungin haja-asutusalueen jätehuolto Kiertokapulan vastuulle
21.03.2017
Kiertokapula alkaa hoitaa Riihimäen kaupungin haja-asutusalueen seka-, kuiva- ja biojäteastioiden tyhjennystä sekä jätehuoltoon liittyvää asiakaspalvelua ja laskutusta 1.4.2017. Osa haja-asutusalueen asiakkaista on entuudestaan tuttuja, sillä aluekeräyspisteiden käyttäjien laskutus on tapahtunut Kiertokapulan toimesta jo reilun viiden vuoden ajan. Nyt loputkin haja-astusalueen asukkaat siirtyvät kunnan järjestämän jätehuollon piiriin.

Kiertokapulan usean vuoden kokemus ja vankka osaaminen järjestetyn jätehuollon hoitamisesta, johon kuuluu koko jätehuollon prosessin hoitaminen aina jätteenkuljetuksen kilpailuttamisesta sopimuksiin, asiakaspalveluun ja laskutukseen, takaavat toimivan jätehuollon. 
- Kun kaupungin jätehuolto on keskitetty yhdelle toimijalle, pystytään jätekuljetukset suunnittelemaan logistisesti järkeviksi, jolloin esimerkiksi ympäristövaikutukset jäävät pienemmiksi. Yksi toimija takaa myös sen, että jokaisella kuntalaisella on samat palvelut, edut ja hinnat, kertoo Kiertokapulan palvelukoordinaattori Krista Palonen.

Riihimäen kaupungin haja-asutusalueen asukkaille, joiden jäteastian tyhjennykset hoituvat jatkossa Kiertokapulan kautta, on lähetetty tiedote postitse viikolla 10. Jäteastian tyhjennyspäivä saattaa joillain asukkailla muuttua. Kaikki jäteastioiden tyhjennyksiin liittyvät asiat hoidetaan vastaisuudessa Kiertokapulan asiakaspalvelun kautta. 

Asiakaspalvelusta apua 

Tärkeä osa jätehuoltoa on myös asiakaspalvelu. Asiakkaiden käytössä on Kiertokapulan ammattitaitoinen asiakaspalvelu, josta asiakkaiden on helppo saada kuntakohtaista tietoa esimerkiksi jätehuoltomääräyksistä. Lisäksi asiakaspalvelu neuvoo kaikissa kiinteistökohtaisen jätehuollon asioissa, kuten tyhjennysväleihin, astiakokoihin, vuokra-astioihin ja kompostointiin liittyvissä asioissa. 

Jätehuollon asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 075 753 0010 (arkisin klo 8–15), sähköpostitse asiakaspalvelu@kiertokapula.fi tai nettisivuillamme osoitteessa www.kiertokapula.fi olevan Asiakasnetin kautta.

Lisätietoja:
Krista Palonen
palvelukoordinaattori
Kiertokapula
krista.palonen@kiertokapula.fi
puh. 075 753 0041