På svenska     In English     Sanasto     Yhteystiedot     Palaute  
  Etusivu     Yhdistys     Jätehuolto     Energiahyödyntäminen     Lainsäädäntö     Tutkimus     Tapahtumat     Jäsensivut  
 
 Uutiset
28.02.2017 tiedotteet
Hallitus tekemässä uudet ”carunat”? Kuntalaiset ja pienyrittäjät unohtumassa uudesta jätelaista
28.02.2017 ajankohtaista
Jätevoimalan kuonasta pihalaattoja ja betonielementtejä
24.02.2017 ajankohtaista
Pirkanmaalla hyödynnetään yli 98 prosenttia jätteistä
23.02.2017 ajankohtaista
Pirkanmaan Jätehuollolle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit
09.02.2017 ajankohtaista
Jätemaksut pysyneet asukkaan kannalta suotuisina
Katso kaikki...
 
 Jätelaitoksilta
28.08.2017: Lakeuden Etappi Oy
Lakeuden Etappi ja Lankava Oy kierrätysyhteistyöhön
17.05.2017: Lakeuden Etappi Oy
Huonekalujen ja öljyn maksuton kierrätystempaus jäteasemilla
Katso kaikki...
 

Muut JLY:n sivustot
» Kierrätys.info
» Jäteinfo
» Vaarallinenjäte.fi
» Ekotehokkuusneuvonta
 
Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut Itä- ja Länsi-Uudellemaalle
14.04.2016
Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy tarjoavat jatkossa jätehuoltopalveluja yhteisen palvelubrändin alla. Tasalaatuiset ja yhtenevät jätehuoltopalvelut niin Länsi- kuin Itä-Uudellamaallakin kantavat Rosk’n Rollin nimeä ja ilmettä. Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut alkavat näkyä asukkaille kevään kuluessa.

Roskis-asiakaslehti on yksi kuntien jäteyhtiön tekemän lakisääteisen jäteneuvonnan muoto. Lehdessä on tuoretta jätehuoltoon ja yhtiön palveluihin liittyvää tietoa. Lisäksi lehdissä on irrotettavat ja talteen otettavat alueelliset jäteoppaat. Sekä Itä- että Länsi-Uudellamaalla asiakaslehti kantaa tulevaisuudessa nimeä Roskis. Itä-Uudellamaalla Kierrättäjä jää siis historiaan. Ensimmäisen yhteisen Roskis-asiakaslehden jakelu aloitetaan perjantaina 15. huhtikuuta. Asiakaslehti jaetaan julkisena tiedotteena myös niihin talouksiin, jotka ovat kieltäneet mainosjakelun. Lehti jaetaan osoitteellisena myös kesäasukkaille. Asiakaslehti tuotetaan kotitalouksille ekomaksulla.

Yhtiön yhteiset kotisivut osoitteessa www.rosknroll.fi avattiin 13.4. Osoitteesta www.iuj.fi on uudelleenohjaus uusille sivuille. Myöhemmin keväällä avautuu myös yhtiöiden yhteinen sähköinen asiointipalvelu. 
Itä-Uudenmaan Jätehuollossa sähköpostiosoitteet ovat vaihtuneet rosknroll.fi -päätteisiksi. Vain laskutus@iuj.fi toimii jatkossa. Jätehuoltoasiakkaille hyödyllinen sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@rosknroll.fi. 

Uusi palveluilme laajenee toukokuun aikana mm. jäteautojen kylkiin, jäteasemien kyltteihin, eko- ja sekajätepisteiden kyltteihin sekä erilaisiin asiakasmateriaaleihin. Ensimmäiset asiakkaat ovat jo saaneet jätelaskunsa uudella ilmeellä. Aikaisemmin vain Itä-Uudellamaalla käytössä olleet, laskun liitteenä lähetetyt asiakastiedotteet lähetetään tulevaisuudessa tietyille asiakasryhmille myös Länsi-Uudellamaalla.
Vaarallisen jätteen ja metalliromun kiertävät keräykset liikkuvat uudella ilmeellä ja nimillä. Otto ja Romulus -nimillä kulkevat keräysautot starttaavat kierroksilleen toukokuussa.

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelut näkyvät myös sosiaalisessa mediassa. Facebookissa palvelulla on yhteinen seinä. Otto-lajittelumäyrän facebookprofiili on lakkautettu ja Oton ystäviä on kehotettu siirtymään Rosk’n Rollin tykkääjiksi. Rosk’n Rollin YouTube-kanava palvelee jatkossa molempia yhtiöitä. Rosk’n Roll -palveluiden Instagram-tili avataan viimeistään alkukesästä. 

Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun tuottavat Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy. Jätehuoltoyhtiöiden Rosk’n Roll Oy Ab ja Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy omistajakunnat ovat päättäneet yhtiöiden yhdistämisestä jo vuonna 2012. Fuusio parantaa mahdollisuuksia vastata jätehuoltoon kohdistuviin kiristyviin ympäristövaatimuksiin sekä tuottaa asukkaille kohtuuhintaisia jätehuoltopalveluita läheisyysperiaatteella. Yhtiöiden fuusion arvioidaan toteutuvan vuoden 2017 aikana. Juridisen yhdistymisen lykkäännyttyä vuosilla pitkittyneen valitusprosessin vuoksi, ovat yhtiöt päättäneet tuottaa jätehuoltopalveluja yhteisen brändin alla niin Itä- kuin Länsi-Uudellamaallakin. 
Lue lisää...